Beveiliging

Passieve beveiliging in de vorm van een gekeurde cilinder, beslagen dievenpennen. Eventueel aangevuld met bijzetsloten, anti-inbraakstrip, security-bars, traliewerk of braakwerende glasfolie. Denkt u verder aan deurkettingen, deurspionnen, intercom e.d. Elektronische beveiliging, meer controle op de toegang tot uw pand met b.v. code, pas of vingerafdruk i.p.v. een sleutel. Deze uitvoeringen kunnen gecombineerd worden met toegangscontrole en/of tijdblokken die de toegang beperken per persoon of groep personen.

Beslag

Interieurbeslag:

Hieronder vallen veel producten zoals grepen, knoppen, hendels, krukken, schilden, rozetten etc.

In talloze uitvoeringen van klassiek tot modern leverbaar. Vaak zijn er series waarvan ook veiligheidsbeslag, briefplaten en beldrukkers leverbaar zijn zodat uw huis zowel binnen als buiten een uniforme uitstraling krijgt. 

Veiligheidsbeslag:

In meerdere uitvoeringen en kleuren uitgevoerd beslag dat van buiten blind bevestigd is. Voorkomt het breken van een cilinder. Altijd minimaal **SKG en politiekeurmerk. 

http://www.vanleeuwenint.nl/merken

Toegangscontrole

Met toegangscontrole kiest u voor een systeem waarbij de eigenaar/beheerder per persoon of groep personen restricties kan opleggen m.b.t. de toegang. Dit kan zijn middels een code slot, vingerafdrukslot, pas of tag. Via het programmeerbare slot of software kan er een bepaling worden opgelegd die toegang kan uitsluiten of toestaan, dit kan bijvoorbeeld ook binnen/buiten een bepaalde tijd zijn. Uitvoeringen zijn mogelijk op openers, motorcilinders, elektronisch beslag.

Deurspion

Intercom

Overige Beveiliging

  • Deurkettingen

  • Deurnaalden

  • Bijzetsloten

  • Dievenpennen

  • Anti inbraakstrips

  • Traliewerk

  • Schuifpuibeveiligers

Opzoek naar een sleutelmaker in de omgeving van Rijen?

© Copyright - Sleutel van Rijen